Webhotel - 3 måneder gratis webhotel hos Unoeuro brug rabatkoden 3GRATIS og kom billigt igang med dit eget webotel

Bronze suite

Med Bronze Suiten kan du hurtigt komme i gang med hjemmeside og e-mail.

5GB Hjemmesideplads

Ubegrænset Email

Ubegrænset Trafik

WordPress 1-Click Install

Kom igang for kun 9,30 DKK/måned

Pro suite

Ønsker du højere ydelse og mere serverplads, kan du med fordel vælge Pro Suiten.

100GB Hjemmesideplads

Ubegrænset Email & Trafik

Lynhurtig CPU og Hukommelse

WordPress 1-Click Install

Kom igang for kun 93,03 DKK/måned

VPS suite

Med en VPS får du en dedikeret del af en højt ydende fysisk server.

Fra 10GB Diskplads

Minimum 512MB Ram

Mindst 2 CPU kerner

Øjeblikkelig opsætning

Kom igang for kun 148.85 DKK/måned

Kom igang med et enkelt klik

Det bedste webhotel til dig og dine behov

Det kan være en ren jungle at finde et webhotel, der lever op til de krav man har. Man skal nemlig ikke gå på kompromis med hverken prisen, kundeservice eller hvilke muligheder du har med det pågældende hotel. Sørg derfor for at finde en udbyder, der sætter en ære i at tilbyde de bedste løsninger for den kræsne kunde.

Med UnoEuro er du sikret den bedste service og de bedste priser. Det er uden sammenligning det bedste webhotel i Danmark for øjeblikket.

 

Hvordan vælger man et godt webhotel

Det er en stor beslutning at give sig i kast med en hjemmeside, derfor bør man sikre sig, at det bliver gjort rigtigt lige fra starten. Man risikerer at sidde med en masse problemer og besvær, hvis man vælger de halvhjertede løsninger. Der er mange ting der skal tages stilling til. Navn, layout, design og promovering, for bare at nævne et par stykker. Så hvordan kommer man godt i gang? Jo først og fremmest bør man jo skaffe sig et godt webhotel.

Når du har fundet på det navn, som lige rammer dig og som udtrykker det du gerne vil, skal du skynde dig at registrere domænet. Ellers risikerer du, at det bliver snuppet for næsen af dig. Selv hvis du ikke har et webhotel endnu, bør du købe domænet. Derefter kan du så ”parkere ” det, indtil du har fået et webhotel.

Men du vil jo gerne have din side ud i verden, så der får du brug for et webhotel og som med alle andre hoteller i verden, er der stor forskel på kvaliteten. Alle mennesker har vidt forskellig smag og derfor er det vigtigt, at du følger din egen mavefornemmelse. Det er nemlig dig, der skal leve med de valg, som du træffer, og hvis du ikke bryder dig om dit webhotel, kan det blive et irritationsmoment på længere sigt.

Din første Googlesøgning på webhoteller, vil sikkert skabe mere forvirring end overblik. Du vil blive bombarderet med webhotel priser og sider der lover de bedste services. De forskellige forum er ikke bedre, da de flyver rundt med tekniske udtryk og forskellige stålfaste meninger, hvilket kan give enhver grå hår.
Derfor bør du markere alle gode råd og skudsikre argumenter, du med garanti falder over, og trykke slet. Skab dine egne meninger og følg din mavefornemmelse. Lad være med at blive forvirret over de tekniske udtryk, og vælg i stedet et webhotel, der forklarer tingene klar og enkelt. Hvis det samtidig er det billigst webhotel, er det jo blot en bonus.

Brug et par minutter på at gennemgå de punkter, der nævnes herunder, så kan du ruste dig selv bedre til at find det bedste webhotel for dig.

 

Hvad er dine krav til et webhotel?

Du kan jo begynde med at spørge dig selv, hvilket krav du har til dit webhotel. Hvad er din behov egentlig? Hvor stor er den hjemmeside du vil have? Skal det blot være et par små sider, der fungerer som dit visitkort online? Eller skal det være en avanceret hjemmeside med mange kategorier og undersider, der har til formål at forklare om komplicerede emner? Skal der være en masse billeder og videoer på siden?

Derudover skal du gøre dig nogle tanker om trafikken på hjemmesiden. Hvor mange besøgende anslår du at der vil komme, og hvorfra i verden kommer de? Skal du have en webshop, hvor dine besøgende kan købe produkter og ydelser, og hvilken betalingsløsning skal du i så fald benytte? Vil det være acceptabelt at hjemmesiden er nede nu og da?

Disse og mange flere er de krav, som du bør få styr på med dig selv, før du går på jagt efter et webhotel. Det vil gøre det langt mere overskueligt for dig, når du ved hvad dine forventninger og behov er.
lav en liste og sørg for at få det hele med, da forglemmelser kan resultere i, at du stadig vælger de forkerte webhotel. Det er en ordentlig opgave, men det vil gøre livet nemmere for dig i sidste ende.

 

Hvilken type hjemmeside skal du bruge?

Afhængig af typen af hjemmeside du skal bruge, er der en række forskellige løsninger at tage stilling til. Er det bare en personlig blog, med lidt forskellige indlæg fra din hverdag, var en gratis udbyder måske svaret. Der er masser at vælge imellem, så længe du ikke stille krav til teknisk formåen eller omfang. Du skal bare lide bide mærke i, at du i så fald ikke får eget domænenavn eller adresse, og det er jo det der er det sjoveste, ikke sandt? Man vil gerne sætte sit eget lille fingeraftryk på det store internet og sige: ”dette er mit sted. Det er måske ikke så meget, men det er mit”.

Hvis dine ønsker er mere avancerede end en blog om strikning eller madopskrifter, så bør du nok for alvor overveje at betale dig fra det. Find det bedste webhotel for dig og benyt en af deres løsninger. Du vil også opdage en række fordele ved dette, udover de selvindlysende. Først og fremmest skaber det en del troværdighed, at din hjemmeside har tilhørende e-mail. Så du har en personlig mail-adresse, når du kontakter folk. Det er langt mere professionelt og betryggende, end de der blot benytter en G-mail eller Hotmail. Disse kan såmænd være gode nok, men ikke til forretning. En personlig e-mail tilknyttet ens forretning kan gøre underværker for det professionelle indtryk.

Slutteligt vil du også opdage at et webhotel, vil give dig en langt mere stabil hjemmeside, hvor der er support og hjælp at hente når der opstår problemer. Alle tekniske problemer bliver hurtigt ordnet, i hvert fald så længe du sørger for at finde en udbyder med god kundesupport og en god serviceafdeling.

 

Find rundt i den ufremkommelige jungle af forskellige webhoteller

Forskellen på de mange webhoteller på markedet i dag, er intet mindre end enorm. Det har du sikkert opdaget, hvis du har lavet en hurtig googlesøgning. Man kan miste pusten og blive helt modløs. Nogle webhoteller har et meget brugervenligt interface og gør det nemt for nybegyndere at komme godt i gang. Andre er så teknisk avancerede, at man nærmest skal have en kandidatgrad i webudvikling for at have en jordisk chance for at forstå dem.

Du vil også opdage, at der er stor forskel på de ydelser, som de forskellige webhoteller har til rådighed. Især hvis du benytter WordPress til at bygge din side med. Der findes webhoteller, der er næsten berygtede for at have problemer med hastighederne, så dem bør man nok gå i en stor bue uden om. Du bør altid gå efter en udbyder, der har ry for, at hastighederne og stabiliteten sidder lige i skabet.

Har du en let lille hjemme side, der ikke er for tung i det, kan du sagtens vælge et tilfældigt billigt webhotel, da du sikker ikke vil udnytte den hastighed og hukommelse, som de dyrere udbydere stiller til rådighed. Der er jo ingen grund til at betale for noget, som du aldrig kommer til at benytte dig af. Selv de billigste udbydere tilbyder en række standardfunktioner og ydelser som gør, at du kan komme godt i gang med din hjemmeside. Det udvikles løbende nye funktioner og ydelser, som gør at webhotellerne bliver ved med at forny sig, så derfor vil webhotel priser også være meget svingende.

Webhosting er blevet meget billigt henover de senere år, hvilket dog ikke nødvendigvis skyldes at standarden er dalet. Nødvendigvis. Det er naturligvis kommet en række ”hajer” på markedet, hvis eneste formål er at lokke så mange sagesløse mennesker til at købe, som overhovedet muligt. Sådan vil det altid være, når der er penge at hente. Men hosting er blevet billiger fordi, at webhotellerne ofte benytter ny teknologi, der gør det nemmere at administrere webhotellet.

Det er blevet så billigt at have internet og computer i dag, at der virkelig ikke er nogen god undskyldning for ikke at lave en hjemmeside, hvis det er det man ønsker. Med services som WordPress, kan selv et barn hurtig få sammensat en simpel hjemmeside og være online med den på få timer. Så hvad afholder dig fra at komme i gang?

Et af de virkeligt gode og billigste webhoteller derude, er UnoEuro. De har på en fantastisk måde, formet at forene det billige med det gode. UnoEuro egner sig især godt il begyndere, da de tilbyder 1-kliks opsætning og så kan man være i gang efter få minutter. Priserne er for enhver, så du kan få et webhotel til under 10 kr. om måneden, men med funktioner og service, som man ellers kun finder ved de store, dyre udbyder. Man kan være fristet til at råbe ”discount” og tage benene på nakken, men faktisk bliver UnoEuro gang på gang rost for deres stabile og hurtige webhotel. Derudover har de også en rigtig god kundesupport og service, som man jo ellers ikke forventer hos en bille udbyder. Så få gode webhotel priser med UnoEuro.

 

Vær altid på vagt overfor disse faresignaler

Der er en grund til at mange kan udbyde webhotel, så billigt som de gør. Det er fordi de ofte vælger at holde omkostningerne i bund, ved at spare på de driftsomkostninger, de store veletablerede udbydere lægger stor vægt på. De sparer på de essentielle, services som man ellers tager som en selvfølge, og derfor risikerer man at sidde tilbage med noget næsten ubrugeligt ragelse. De billigste webhoteller, har en tendens til at benytte sig af forældede servere, der langt nemmere bryder sammen og som måske ikke leverer den samme stabilitet, som nyere servere gør. Derfor vil man langt oftere opleve driftsmæssige vanskeligheder, hvis man ikke har sikret sig, at ens webhotel sætter en ære i at bruge de bedste servere, der lever op til de krav, som vi stiller i 2016.

Det kan også være at udbyderen vælger at placere for mange websites på en og samme server. Der er som sådan intet i vejen med at have flere hjemmesider på den samme server, men der er naturligvis begrænsninger. Især hvis der er tale om ældre servere med andre driftsproblemer. For mange hjemmesider på den samme server, vil resultere i lange svartider og dermed en dårlig oplevelse for brugere af siden. Desuden bliver driften ustabil og det kan i værste fald ende med, at siden går helt ned. Du risikerer at din hjemmeside deler server med tunge hjemmesider, der benytter alt for meget at serverens kapacitet, hvilket naturligvis betyder at du ikke får hvad du betaler for. Vær derfor forsigtigt med et billigt webhotel. Prøv evt. UnoEuro, der sætter en ære i at tilbyde et stabilt og hurtigt webhotel.

Et godt webhotel sørger for, at der er overvågning på driften døgnet rundt. På den måde kan de sikre sig, at de er på forkant med eventuelle sammenbrud eller forstyrrelser af driften. Det er kendetegnende for et godt webhotel, at der er styr på den slags, da det ellers kan blive en møjsommelig oplevelse for alle involverede. Både for dig som kunde, for brugerne på din hjemmeside, der konstant døjer med ringe drift og for webhotellet, der gang på gang ville skulle have dig i røret med klager eller supportanmodninger. En god udbyder sørger for at have overvågning 24/7 for at kunne undgå problemer. De bør operere med stærke servere og stabile netværksforbindelser. En god tommelfingerregel, der siger at et webhotel bør have minimum 99,5% uptime. Det betyder i realiteten, at der ikke bør være over 7,2 minutters downtime i døgnet. 7,2 minutters downtime lyder måske ikke som alverden, men hvis man tænker på, at det betyder 72 minutters downtime om ugen, så er det pludselig en anden sag. Det er over en time, hvor potentielle kunder ikke kan tilgå din side og webshop. Det kan koste en del penge på længere sigt, og det er endda ved de bedste webhoteller. Tænk hvis der var 1% downtime, eller måske 3. Vælg aldrig et webhotel der har under 99% uptime i gennemsnit.

Det er på grund af disse ting, at det er så vigtigt, at man laver sin research ordentligt, før man vælger sig et webhotel. Læs på internettet og se hvad nuværende og tidligere kunder siger om udbyderen. Hvis der er en generel utilfredshed, så er det næppe uden grund, og så bør du nok ikke vælge det pågældende webhotel, uanset hvor godt de reklamerer eller hvor billigt de udbyder deres services. Men his tidligere kunder roser webhotellet til skyerne og anmeldelserne er favorable, så er der måske noget om snakken. Så burde du kunne vælge det webhotel og få en god oplevelse ud af det. Så næste gang en udbyder siger, køb webhotel her billigt, så slå koldt vand i blodet og vær sikker på at de har rent mel i posen. Det er for dit eget bedste.

Kig eventuelt forbi trustpilot og se de individuelle anmeldelser af webhotellerne eller brug blot google. Der kan du næsten altid finde den information, som du ønsker.

 

Hvad skal man ellers være opmærksom på?

Når du så endelig har valgt den udbyder, som får æren af at hoste din hjemmeside, så skal du ikke sænke paraderne og tro at alt er i den skønneste orden. For nu kommer så spørgsmålet om binding. Det kan jo være at du får en langt mere fordelagtig pris, hvis du binder dig til webhotellet i en længere periode. Men hvor længe kræver webhotellet at du binder dig? Som tommelfingerregel bør du være skeptisk, hvis de kræver mere end et års binding. Det betyder nemlig ofte, at deres services i sig selv ikke er god nok til at holde på kunden. Den smule penge du kan hente, ved at binde dig så længe opvejes helt sikkert ikke, hvis du ender med et webhotel, som du så overhovedet ikke kan med.

Der er ikke noget mere frustrerende end at have sin hjemmeside liggende hos et webhotel, der gang på gang svigter i forhold til ydelse og drift. Eller endnu værre: Bevidst snyder sin kunder. Der findes som tidligere sagt fupmagere, der kun forsøger at skrabe så mange penge sammen som muligt, før at folk får øjnene op for deres metoder. Uheldigvis kan de ofte lokke mange uvidende i deres net, før fælden klapper. Så vær altid opmærksom på, hvor længe de kræver, at du binder dig.

Vær også meget opmærksom på, om det er muligt at have flere domænenavne tilknyttet dit webhotel. Nogle billige webhoteller tillader kun et enkelt domæne, mens andre tilbyder ubegrænset antal. UnoEuro tilbyder blandt andet, at du kan benytte et ubegrænset antal domæner til dit webhotel.

Slutteligt bør du undersøge hvordan deres support er. Kan du forvente telefonisk support, eller er det blot online? Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, da man ofte spilder både sin egen og udbyderens tid over telefonen. Hvis man gør det online, kan man beskrive sit problem i ro og mag, og så forvente at webhotellet svarer tilbage, når de har en løsning på problemet.

De fleste webhoteller, uanset om det er et billigt webhotel eller et dyrt har en FAQ, der kan give dig svar på de mest udbredte spørgsmål. Du vil også kunne finde guides til deres forskellige services, hvilket alt sammen er med til at gøre livet nemmere for dig.

Inkluderet i alle webhoteller

Gennemført
webhosting
Dansk
Kontrolpanel
99,99%
oppetid
Daglig
Backup
virus & spam
filter
Kompetent
Support
Lynhurtig
Oprettelse
Gratis
Subdomæner
14 dages
returret
Mulighed
for SSL

Dette bør du lægge vægt på, når du vælger et webhotel

Der er mange ting, man bør være opmærksom på, når man skal ud og vælge sit nye webhotel. Udover de førnævnte områder, er der en række punkter, som man bør lægge ekstra stor vægt på. Mange af disse kommer ind under samme kategori, som de førnævnte, men der er god grund til at bide ekstra mærke i disse. Ellers vil man risikere at sidde med et billigt webhotel, der slet ikke kan leve op til de behov og krav man har.

Så hvad er der for nogle punkter?

 

Plads til at vokse

Først og fremmest er det vigtigt at du sikrer dig, at der er plads til, at din hjemmeside kan vokse. Hvad betyder dette? Jo når du starter med at lave hjemmeside, har du jo ikke rigtigt nogen anelse om hvor meget trafik, der kommer på din side, så du tager et webhotel med delte servere. Det er der i og for sig ikke noget i vejen med, for alle skal starte i det små, og de gode webhoteller har tilpas hurtige servere til at klare den trafik, der måtte komme.

Et groft skøn vil sige, at en delt server burde kunne dække behovet for en ordentligt optimeret WordPress blog med 30-40.000 unikke månedlige besøgende. Det burde den kunne klare uden de store problemer, men hvad nu når din hjemmeside overstiger dette antal? Hvad sker der hvis din side vokser eksplosivt over et par år? Kan dit webhotel så følge med?

Så er det en god ide at få lavet en aftale om en privat virtuel eller dedikeret server til din side. På den måde vil du få mere CPU-hastighed, hukommelse og lagerplads. Desuden vil du få bedre sikkerhed, hvilket du kan læse meget mere om senere.

Men kan din udbyder af webhotel give dig det, du har brug for? Hos mange af de billigst webhotel udbydere vil svaret være nej. De tilbyder kun det mest basale, fordi deres almene kunder aldrig for brug for mere end det, og det er der pengene ligger. Det er der som sådan ikke noget i vejen med, men det er da værd at tage med i sine overvejelser, når man skal ud og vælge sig et webhotel.

Vigtigt er det dog at huske, at billigt webhotel ikke nødvendigvis er dårligt. Der findes en række glimrende webhoteller, der trods den lave pris stadig tilbyder fantastisk service og gode services. Heriblandt UnoEuro der gang på gang har udmærket sig, og vist sig som en tung spiller på webhotel markedet.

 

Service har stor betydning
God service virker måske som noget navlepilleri, da nogen vil argumentere for, at det ikke er nødvendigt. Så længe serveren virker, er der jo ikke noget at brokke sig over. Det kan de som sådan have ret i, men hvad så den dag hvor man endelig står med håret i postkassen og virkelig skal bruge en hjælpende hånd? Skal man så bare finde sig i at der er 3 dages svartid? Nej vel.

Lange svartider kan koste en butiksejer mange tusinde kroner, hvis man har en webshop med mange daglige kunder. Hvis du har et alvorligt problem, vil du da have support med det samme, da tid er penge. Billige priser på webhoteller er ofte ensbetydende med dårlig service, men ikke hos UnoEuro. Der har man gjort en stor indsats for, at give den bedst mulige kundeservice. Det betyder, at man kan være helt sikker på at få hurtige svar på ens supportanmodninger.

 

Sikkerhed frem for alt


Sikkerhed er et punkt, der i sig selv er så omfattende og vigtigt, at det simpelthen får sit eget afsnit. Der er næppe noget, der er vigtigere end god sikkerhed, når det kommer til hjemmesider. Antallet af hackere stiger hver eneste år, og det er vigtigt at man tager sine forholdsregler, for at undgå at blive offer for en af disse. Men hvordan kan man sikre sig at man er bedst muligt beskyttet?

WordPress er i løbet af de senere år blevet mere og mere populær. Det er ikke uden grund, da man næppe finder et mere brugervenlig og veldesignet CMS. Det er nemt for begyndere at komme i gang med, men stadig tilpas avanceret til, at erfarne webudviklere kan få nytte af det. Dets voksende popularitet har desværre også betydet, at det er blevet målet for mange hackere, så antallet af angreb er steget voldsomt. Det betyder dog ikke, man skal undlade at benytte WordPress. Men problemet er, at mange brugere slet ikke bliver gjort bekendt med de mest grundlæggende teknikker indenfor sikkerhed. Derfor kan de ikke sikre sig mod angreb, men hvis man følger disse tips, kan man sikre sig betydeligt bedre end før.

 

Det rigtige webhotel er vigtigt
Først og fremmest skal du sørge for at vælge et godt webhotel. Det behøver ikke være en af de store giganter, der koster bunker a penge. Det kan sagtens være en af de billigere udbydere. Det er bare vigtigt at webhotellet gør en aktiv indsats for at bekæmpe hackere. Har kan man bl.a. nævne UnoEuro, der r kendt for at have tage adskillige tiltag for at holde hackerne ud. Selvom de tilbyder billige priser på webhoteller, er de bestemt ikke useriøse i deres arbejde. Tværtimod har UnoEuro ofte være gode til at hjælp kunder, der er blevet ramt af hackerangreb. Det kan dog aldrig garanteres at man er helt og aldeles i sikkerhed, da hackerne er meget dygtige, og fordi det i bund og grund ofte er op til en selv at holde dem på afstand.

 

Sørg for at opdatere regelmæssigt
Dernæst skal du søger for at holde WordPress opdateret. Hver ny opdatering der kommer, sørger for at lukke mange af de huller, der måtte være blevet fundet i systemet. Så for hver WordPress opdatering der kommer, er din hjemmeside blevet mere sikker mod hackerangreb. Det samme gælder for dine plugins. Sørg for at opdatere disse ofte, så du er på forkant med de nyeste sikkerhedsforanstaltninger. Det er nemlig ofte gennem dårligt udviklede plugins, at hackerne finde det smuthul, der skal til for, at de kan få adgang til din hjemmeside og lave ravage. Sørg derfor for at opdatere dine plugins, men endnu vigtigere er det, at du sørge for at begrænse antallet af plugins mest muligt. Sørg dog for at tage en grundig backup, før du opdaterer noget, da der ofte er opstået problemer mellem forskellige versioner af WordPress og plugins. Bare et lille tip.

 

Tag altid backup
Backup er noget af det vigtigste, man kan gøre, når man har en hjemmeside. Skulle uheldet være ude og en eller anden hacker har ødelagt det hele, eller hvis serveren hos webhotellet simpelthen dør, så vil du takke dig selv for dit forsyn, hvis du har lavet en ordentlig backup af siden. Tag backup regelmæssigt, for at sikre at du altid har den nyeste version i tilfælde af uforudsete vanskeligheder. Det kan anbefales, at du får processen automatiseret, så kan have en bekymring mindre. På den måde bliver der hyppigt foretaget fuld backup, og du vil være kommet et langt stykke af vejen mod optimal sikkerhed. Hvis du benytter Dropbox, findes der et fantastisk plugin, der hedder WordPress backup to Dropbox, som sørger for at tage en fuld backup direkte til din Dropbox. Du kan naturligvis indstille, hvor ofte dette skal gøres, men det praktiske ved dette plugin fornægter sig ikke. Der findes naturligvis mange andre muligheder og plugins, så det kan anbefales, at man går lidt på jagt og finder det, der virker bedste for en selv. Det skal også lige nævnes, at selvom din udbyder af webhotel tager daglige backup af hjemmesiderne, så er det ikke godt nok. Der er desværre alt for mange eksempler på webhoteller, der ikke har haft ordentligt styr på deres backups, og dermed har nogle uheldige kunder mistet alt. Det er så brandærgerligt at miste sin hjemmeside, bare fordi man ikke lige har sørget for backup.

 

Brugernavn og passwords er alfa-omega
Når du logger på WordPress er der to vigtige ting, som du skal benytte. To ting der giver adgang til alt, nemlig dit brugernavn og dit password. Får en hacker fingrene i disse to oplysninger, har de fri adgang og kan endda låse dig ude af din egen side. Men de kan også installere skjulte plugins og programmer, der bl.a. kan sørge for at alle betalinger til din webshop, føres et andet sted hen. F.eks. direkte over på hackerens konto. Derfor er det meget vigtigt, at forhindre hackeren i at komme ind, og det gør man ved at gøre det så svært som muligt. Så når du skal vælge et brugernavn, er det meget vigtigt at du ikke benytter ”admin” som brugernavn. Dette er nemlig langt det mest udbredte, så dermed har hackeren allerede halvdelen af de fornødne oplysninger, der skal til for at få adgang til WordPress. Ved at benytte et andet brugernavn, har du besværliggjort hans opgave og kan være med til at forhindre de såkaldte ”brute-force” angreb, som hackerne er blevet så glade for.

Det allernemmeste og simpleste råd der kan gives, for at forbedre sikkerheden på din hjemmeside er: Skift password regelmæssigt. Enklere kan det simpelthen ikke sige. Sørg for at skifte password ofte. På den måde, kan du være med til at gøre iver surt for de hackere, der kunne ønske adgang til din hjemmeside.  Du skal sørge for at gøre dit password så avanceret som muligt, med stor og små bogstaver, tal og specialtegn. Lad være med at bruge fødselsdatoer, kæledyrets navn eller endnu værre 123456, som rigtigt mange har benyttet sig af.

 

Sikkerhedsplugins giver den bedste sikkerhed
Men hvis du vil have den mest avancerede og effektive læsning, der kan sikre din WordPress side bedre end noget andet, så skal du installerer det plugin, der hedder Better WP Security. Det indeholder et hav af muligheder, der kan beskytte din WordPress side, og holde selv de mest stædige hackere ude. Med Better WP Security får du en overflod af gode værktøjer, der vi sikre at du kan have din hjemmeside i fred. Når dette plugin er installeret, vil det øjeblikkeligt analysere din side og komme med forslag til, hvordan du kan sætte ind og lukke sikkerhedshullerne. Er du en novice, sådan rent teknisk, bør du måske få hjælp af en, der har den fornødne erfaring. Better WP Security kan nemlig være ganske avanceret og tage pusten helt fra en nybegynder. Men kommer du først ned i dybden og lærer at forstå funktionerne, så finder du ikke noget bedre. Det er bare vigtigt, at du forstår hvilke funktioner, du går i gang med at implementere. Men kan du det, burde din side være så sikker, som overhovedet muligt.

Skal det være lidt mere simpelt, kan du simpelthen forsøge dig med det gratis plugin ”Limit Login attempts”, der minimerer risikoen for ”brute-force” angreb ganske betydeligt. Det vil hjælp dig godt på vej modbedre online sikkerhed. Det fungerer i al sin enkelthed ved, at det forhindrer mange forfejlede loginforsøg. Hvis man ikke rammer det rigtige brugernavn og password ganske hurtigt, så låser den simpelthen personen ude. På den måde vil et ”brute-force” angreb være noget nær værdiløst.

Sammenlign webhoteller

Oversigt over webhoteller

Vælg det bedste

bronze suite

kr. 9,30/M €1,25
Bestil

Bedst

Pro Suite

kr. 93,00/M €12,50
Bestil

kun domæne

Gratis Oprettelse fra kr. 46,50
Bestil

Web Plads

5 GB

100 GB

Plads til Mail & MySQL

Ubegrænset

Ubegrænset

Trafik

Ubegrænset

Ubegrænset

CPU Hastighed

100%

200%

Hukommelse

100%

200%

Antal e-mail konti

Ubegrænset

Ubegrænset

Webmail & POP3

Virus- & spamfilter

Google AdWords (600 DKK)

FTP Adgang

Fuld daglig backup

1-Click installation

ASP eller PHP

ASP.NET & .NET core

ASP.NET MVC

MySQL Database

MS Access

Microsoft SQL 2016

Kan tilkøbes

Kan tilkøbes

HTTPS beskyttelse

Gratis subdomæner

Ubegrænset

Ubegrænset

IMAP understøttelse

1GB/konto

1GB/konto

Cronjobs

SSH adgang

Mulighed for flere domæner

Online file manager

Detaljeret statistik

URL viderestilling (301)

DNS administration

14 dages penge-tilbage-garanti


kr. 9,30/M €1,25
Bestil

kr. 93,00/M €12,50
Bestil

Gratis Oprettelse fra kr. 46,50
Bestil

FAQ - Spørgsmål? Vi har svarene!

Hvad koster et webhotel?

Prisen på webhoteller kan variere ganske betydeligt. Det afhænger af hvor meget plads man ønsker, hvilke services man vil have med og naturligvis hvilken udbyder man vælger. Man vil kunne finde webhoteller til under 10 kr. om måneden, men også til mange hundrede kroner. Det afhænger alt sammen af, hvad man forventer af et webhotel, og hvad man skal bruge det til.

Lav pris betyder dog ikke nødvendigvis, at man går på kompromis med kvaliteten. UnoEuro tilbyder Danmarks bedste webhotel, til en pris ingen andre udbydere i Danmark vil kunne hamle op med.

Hvornår skal man bruge et webhotel?

Kort sagt skal du benytte et webhotel, hvis du ønsker, at andre skal kunne tilgå din hjemmeside eller hvis du vil have en personlig webmail. Det er naturligvis muligt at lave sin egen server, men for de fleste almindelige mennesker vil det aldrig kunne betale sig. Hverken økonomisk, eller i forhold til den tid det vil tage.

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Det er dine egne behov, der helt og aldeles afgør hvilket webhotel, der er det bedste for dig. Men hos UnoEuro vil du med garanti kunne finde lige det du står og mangler. Det er uden sammenligning et af de mest populære webhoteller i Danmark. Anmeldelserne taler deres eget klare sprog, så hvorfor nøjes med det næstbedste, når det bedste er lige ved hånden?

Kan jeg bruge 1 webhotel til flere domæner?

Ja det kan sagtens lade sig gøre at have flere domæner på det samme webhotel. De fleste udbydere i dag, giver kunden mulighed for dette. UnoEuro tilbyder at du kan have et ubegrænset antal domæner tilknyttet dit webhotel, og gør det endda let at administrere, så selv nybegyndere kan finde ud af det. De guider nemt og elegant en igennem processen.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er den plads hvor din hjemmeside ligger på. Oftest vil du leje pladsen på en meget stor server, hvor udbyderen tager ansvaret for sikkerhed og backup. Det er en måde at sikre sig, at ens hjemmeside er i de bedst mulige hænder. Derudover vil der oftest være en mail server tilgængelig, så du kan have en personlig e-mail tilknyttet hjemmesiden. Udbyderen vil også stå for at tilbyde CPU hastighed og hukommelse, der afgør hvor hurtigt din side vil kunne åbnes. Så har du en stor og ressourcekrævende webshop, vil en kraftig CPU og hukommelse være af største vigtighed.

Skal man have et domæne for at købe et webhotel?

Umiddelbart kan man godt leje sig ind på et webhotel uden et domæne, men domænet er nødvendigt for at andre vil kunne tilgå din side. Så selvom du vil kunne benytte en lang række funktioner gennem webhotellet, skal du bruge et domæne, der leder til siden. Så svaret er ja du kan godt få et webhotel uden domæne, men websitet ville ikke fungere.

Hvor finder jeg det billigste webhotel?

Ved et ganske vidunderligt tilfælde, er det bedste webhotel også langt det billigste. UnoEuro er Danmarks billigste webhotel, med priser helt ned til 1 Euro. Man skulle ikke tro, at man kunne få så god webhosting, til så lav en pris, men miraklernes tid er åbenbart ikke forbi. Kunderne er ovenud tilfredse med UnoEuros gode service og billige produkter. Derfor kan du få det bedste og det billigste i en og samme pakke.