Prøv UnoEuro gratis i 3 måneder

Det er af yderste vigtighed, at man sørger for at have et godt webhotel. Det kan spare en for en masse problemer og besvære på længere sigt. Gå altid efter en udbyder, der er professionel og lægger vægt på god service. Hvis du skulle stå og mangle et godt webhotel, kan du prøve UnoEuro ganske gratis i 3 måneder.

 

Få din rabatkode til 3 måneders webhotel her

Hvis du lige nu sidder og grubler, fordi du er kørt sur i de mange udbydere af webhoteller, så gør dig selv en tjeneste og stop med at lede. For du har fundet den bedste. UnoEuro er uden sammenligning Danmarks bedste udbyder, med fantastiske produkter og god service. Det er til en pris, som ingen andre kan hamle op med, men uden at der bliver gået det mindste på kompromis.

Uanset om dit behov er enkelt og du blot skal lave en lille personlig hjemmeside, eller om du er iværksætter, der kræver det bedste og skal have en større webshop, så er du kommet til det rette sted. UnoEuro har helt sikkert det du sidder og leder efter.

Du lige nu få 3 måneders gratis webhotel hos UnoEuro med en UnoEuro rabatkode. Som en af de absolutte topspillere på markedet er UnoEuro et godt valg til enhver, der søger et godt webhotel.  Få din UnoEuro rabatkode allerede dag, så du kan komme i gang med at sætte dit website op.

UnoEuro opretter både webhotel og domæne så snart du har betalt, så du kan komme i gang med det samme. Den hurtige service går igen i alt hvad UnoEuro foretager sig, så skulle der være behov for support eller svar på spørgsmål, kan du regne med at få disse meget hurtigt. Det er en af de primære grunde til at UnoEuro gang på gang får topanmeldelser og har sat sig tung på markedet.

Den store succes er dog ikke steget dem til hovedet, så du kan forvente den samme gode service til den samme lave pris. Kort sagt får du hos UnoEuro samme personlige kontakt, som med en lille udbyder, men samme gode service og professionelle behandling som ved de helt store.

 

Men hvorfor er det lige at du skal vælge UnoEuro?

Det er jo altid rart at få noget gratis, men hvis det nu ikke er noget værd, så kan det være det samme. Så hvad er det, der gør at du skal vælge UnoEuro frem for andre webhoteller? Herunder vil du finde en række beskrivelser af de services der er tilgængelig hos UnoEuro. På den måde kan du skabe dig et overblik og se om det skulle være noget for dig. Skulle du til sidste føle, at det er lige det du leder efter, kan du jo med fordel benytte din UnoEuro rabatkode og komme i gang med at sætte dit website op med det samme. Det koster dig ikke noget, så der er ikke nogen risiko.

Her er en række gode argumenter for at vælge UnoEuro som din næste udbyder af webhoteller.

 

Prisen som ingen andre kan konkurrere med

Først og fremmest er der jo prisen, hvor det er de færreste, der kan konkurrere med UnoEuro. Du kan få et webhotel helt ned til 1,25 Euro pr. måned. UnoEuro tilbyder flere pakker, så man kan være helt sikker på, at få det man søger. Det alene burde jo næsten være nok til at man straks bruger sine UnoEuro rabatkoder.

Den billigste pakke, Bronze Suite tilbyder de allermest basale ting og egner sig perfekt til nybegyndere, der skal i gang med deres første website. Med 5 GB web plads, ubegrænset plads til Mail og MySQL, uendeligt antal e-mailkonti og meget mere er der bestemt valuta for pengene.

Er man i den mere seriøse ende og skal bruge det absolut bedste, hvor der ikke er gået på kompromis med noget, så skal man vælge Pro Suite. Pro Suite har over 100 GB webplads, fordoblet CPU og hukommelseshastighed samt 600 kr. Google Adwords til rådighed. Kort sagt får man alt fra Bronze Suite og mere til. Det er en pakke, der er som skabt til krævende sites og støre webshops. Med den forhøjede hastighed kan man sikre sig, at ens kunder får den absolut bedste oplevelse.

Dertil kommer de meget fordelagtige priser på domæner, som du også kan købe hos UnoEuro. Det er muligt kun at købe et domæne, og så gøre med det hvad du vil. Skulle du dog senere få lyst til at købe webhotel, kan dette dog sagtens gøres. På den måde kan du ”servere” dit domæne, indtil du er klar til at komme i gang med selve sitet. Det ville jo være surt at tøve og se det ønskede domæne blive snuppet for næsten af en. Så udnyt din UnoEuro rabatkode allerede i dag og kom godt i gang.

Mange udbydere af webhoteller er enormt gode til at udråbe sig selv som den billigste og bedste i landet. Det er dog meget få, der i den grad er i stand til at bakke påstanden op, som UnoEuro. Tilfredshedsundersøgelser blandt brugerne og forskellige anmeldelser af UnoEuro, burde være nok til at overbevise de fleste. Man får simpelthen ikke bedre produkt til pengene.

Det betyder dog ikke, at UnoEuro kun vinder på prisen, tværtimod. UnoEuro leverer en stabilitet, hastighed og service, der simpelthen ikke burde være mulig til den pris. Det forhindrer dem dog ikke i at gøre det. Derfor kan du med fordel bruge din UnoEuro rabatkode og selv få syn for sagen.

 

Eminent brugervenlighed, der gør det nemt for enhver

UnoEuro har en fantastisk nem 1-klik installer, der gør at man kommer nemt i gang med sit website. Den gør det helt utroligt simpelt for nybegyndere at komme godt i gang, i stedet for at skulle kæmpe med FTP opsætning. Med 1-klik installeren sparer du en masse tid og besvær, som i stedet kan bruges på meget andet. Så uanset om du er nybegynder eller øvet bruger, er der noget godt at hente med UnoEuro og deres nemme installation. Derfor bør du straks gøre brug af din UnoEuro rabatkode og komme godt i gang.

UnoEuro benytter WordPress, som er det nok mest populære og brugervenlige system i verden. Med ganske få klik kan man opsætte en side, der er professionel i udseendet, men som stadig giver ubegrænsede muligheder for personlig tilpasning. Alt dette får man adgang til med UnoEuro rabatkoder. WordPress giver adgang til et utal at professionelt designede templates, der nemt kan tilpasses dine specifikke behov. Der findes et design til enhver smag og ethvert behov. Uanset om det er en personlig blog med strikkeguides og bageopskrifter, eller om det er en finansside med statistikker og økonomisk rådgivning. Med et utal af plugins og tilføjelser kan man skabe den side der udfylder ens behov til punkt og prikke.

Brugervenligheden er generelt et af de helt store tiltrækningspunkter hos UnoEuro. Det store danske kontrolpanel, gør at man kan administrere sit site, uden de store engelskkundskaber. Dette er ellers ofte den store hindring for rigtigt mange mennesker. Men hvis du bruger din UnoEuro rabatkode, kan du allerede i dag komme i gang og se hvor nemt det egentlig er.

 

Med døgnsupport kan du få hjælp når det passer dig

UnoEuro går målrettet efter at have de mest tilfredse kunder, så derfor er det ganske naturligt, at de vælger at være den bedste udbyder af webhoteller. Der bliver ikke overladt noget til tilfældighederne, hverken med stabiliteten på deres services, men heller ikke ved deres kundeservice og support.

Hos UnoEuro er der ikke telefonisk support, men det er der ikke noget sært ved, da man sjældent får dette ved de billigere webhoteller. I modsætning til visse andre udbydere, er det dog ikke en dårlig ting.

I stedet for at man ringer op og spilder sin tid på at forklare et problem, som man måske ikke rigtigt forstår, så kan man i stedet kontakte UnoEuros support via deres hjemmeside. Der kan man først og fremmest gennemgå deres aldeles udemærkede FAQ, for at finde svar på de mest almindelige spørgsmål. Men skulle det ikke give det ønskede svar, kan man i stedet skrive til support og beskrive sit problem i detaljer. Det sparer alle parter for en masse besvær, da de får det fulde problem beskrevet og har den fornødne tid til at få løst det, uden at man sidder utålmodigt i røret og venter. Den slags er nemlig ikke konstruktivt for nogen og vil blot lede til yderligere forsinkelser.

UnoEuro ønsker at give den bedste kundeservice oplevelse, så derfor er der døgnet rundt medarbejdere, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Når man tænker på, at du kan prøve dette gratis i 3 måneder med en UnoEuro rabatkode, må det vel sige at være ganske glimrende service. Generelt er UnoEuros service ganske fremragende, især hvis man tager deres fordelagtige priser i betragtning.

 

Hvad får man egentlig når man benytter en UnoEuro rabatkode?

Når du benytter din UnoEuro rabatkode får du adgang til alle de funktioner, der har gjort dem til danskernes bedst anmeldte udbyder.

Som tidligere nævnt får du rigtigt meget for pengene hos UnoEuro. I alle pakkerne er det inkluderet ubegrænset plads til Mail og MySQL, ubegrænset trafik og alle de e-mailkonti du kunne ønske dig. Derudover er det inkluderet et yderst effektivt virus- og spamfilter, der er er med til at skåne dig for alt det junk, som man ellers bliver bombarderet med fra alle sider. Du får naturligvis også webmail og POP3, så du kan opsætte din egen personlige webmail og få en unik e-mailadresse til dit website. Som en ekstra bonus, får du et gavekort på 600 kr. til Google Adwords, så du hurtigt kan komme i gang med at promoverer din side og få flere besøgende. Det er noget der virkelig kan gøre en stor forskel, og når man først har prøvet det, vil man næppe være foruden igen.

Men det stopper ikke der. Hos UnoEuro er der hver eneste dag inkluderet en fuld backup af databaser og filer, så du kan være sikker på, at du ikke pludselig mister alt. UnoEuro gør sit yderst for at sikre dit site og give dig den bedst mulige service. Naturligvis anbefales det, at man også selv sørger for at tage backup af sine mails og databaser. Hellere sikre for meget end for lidt, og når man endda tænker på at du kan få det gratis i 3 måneder med en UnoEuro rabatkode, så kan man næsten ikke tillade sig at sige nej.

Dit webhotel giver naturligvis FTP adgang, hvilket gør dig i stand til at uploade filer til dit webhotel gennem klienter som FileZilla, SmartFTP, CuteFTP og Cyberduck.

UnoEuro benytter som standard WordPress, der er det nok mest populære og brugervenlige system i verden til opsætning at websites. Men skulle du have andre ønsker, kan du benytte Joomla, concrete5, Typo3, phpBB og mange flere. Det er helt op til dig selv, men når nu UnoEuro tilbyder WordPress som standard, så får du naturligvis mest ud af UnoEuro ved at benytte det. Der er dog fri mulighed for at benytte lige den PHP- eller ASP platform der passer din smag bedst. Det er trodsalt dit website, så det skal være på dine vilkår.

Gør du megen brug af forskellige underdomæner, så får du ikke en bedre udbyder en UnoEuro, eftersom du kan have et ubegrænset antal underdomæner. UnoEuro giver dig også mulighed for at tilkøbe flere domæner, som kan benyttes på dit webhotel.

UnoEuro har et yderst brugervenligt og meget overskueligt DNS-kontrolpanel, der giver dig rig mulighed for at lave DNS ændringer for dine domæner. Ydermere er der inkluderet en meget detaljeret driftsoversigt, døgnovervågning og IPv6 navneservere, samt FTPS adgang.

Alt dette og meget mere får man med en UnoEuro rabatkode, så hvorfor ikke prøve det af og opleve det bedste webhotel på markedet.

 

Bestil nu