Nyt design og system

Webhostpriser.dk har lanceret nyt design og et system, der gør det meget nemmere for danskerne at finde netop det webhotel de har brug for.
Vores unikke søgefacilliteter giver mulighed for at søge ud fra kriterier som pris, plads og understøttelse af diverse programmeringssprog. Med webhostpriser.dk kan du altså finde det billigste webhotel, der understøtter de features du ønsker.

I det nye system, er det udbyderne selv, der tilføjer deres produkter til webhostpriser.dk’s database. Udbyderne har ligeledes mulighed for at redigere og slette deres produkter fra databasen. Dermed sikres at oplysningerne på webhostpriser.dk altid stemmer overens med de faktiske forhold.

Det er gratis at tilmelde sig som udbyder på webhostpriser.dk, og straks efter tilmelding er det muligt at tilføje sine produkter til databasen. Udbydere af webhoteller, mailhoteller, servere og domæner får således også stor gavn af det nye webhostpriser.dk, idet de har mulighed for at markedsføre deres produkter overfor interesserede købere – GRATIS.

Der er naturligvis mulighed for at annoncere på websitet, og derved profilere sig overfor den eksakte målgruppe.
I anledning af vores nye design/system giver vi 10% rabat på annoncering på webhostpriser.dk. Tilbudet gælder frem til 15. august 2002.
Yderligere information kan findes under annoncør info, hvor du kan se de specifikke priser og læse mere om mulighederne for annoncering på webhostpriser.dk

Vi håber alle får stor gavn af det nye webhostpriser.dk

Skriv en kommentar