Guide: Sådan laver du din egen blog

Fænomenet blogging er ikke ligefrem nyt længere, men alligevel er det mere populært end nogensinde. Flere og flere danskere har et ønske om, at blive en del af det store internet og dele deres tanker, erfaringer eller interesser med resten af verden, og til det formål er en blog et genialt redskab.

Det er hurtigt og nemt at komme i gang med

Noget af det, der skræmmer rigtigt mange danskere fra at gå i gang med en blog, er frygten for at det skulle være for svært. Men det er på ingen måde svært at lave sin egen blog, tværtimod.

Hvis man har bare en smule teknisk snilde, kan man starte en blog og være oppe at køre på under en time. Du kan her finde en komplet guide til det. Som du hurtigt vil opdage, så er det ikke alene nemt, men også rigtigt hurtigt, så hvad venter du på? Din helt egen blog venter på at blive oprettet og dele dine tanker med cyberspace.

Er det ikke utroligt dyrt?

Det er et af de spørgsmål som man hører igen og igen. Nej det er ikke utroligt dyrt at oprette end blog, faktisk kan man hvis man er komplet begynder oprette en blog ganske gratis. Der findes masser af steder online, hvor man kan lave sin blog uden at skulle have tegnebogen op af lommen. Men det betyder naturligvis at man er en smule begrænset i sin kreative frihed, og desuden bliver de gratis blogs ofte sorteret ned i bunden når det kommer til søgemaskiner. Dette skyldes at mange spammere og fuskere benytter gratis blogs, hvilket Google gerne vil til livs.

Hvis man gerne vil lave en seriøs blog, så vil vi anbefale, at man betaler lidt for det. Det er på ingen måde dyrt og hvis man er seriøs, så vil de beskedne beløb ikke skræmme en bort. Til gengæld får man så også adgang til al den gode service fra de fremragende udbydere, der findes i landet.

Hvad skal man så have på sin blog?

Dette spørgsmål kan vi desværre ikke besvare, for en blog er en personlig ting og derfor må man selv finde ud af, hvad den skal handle om. Men vi kan måske give lidt inspiration.

Man kan blogge om alt, men hvis man gerne vil have læsere og opbygge mere troværdighed som blogger, så bør man nok skrive om noget, som man har forstand på. Eller også skal man bare være i stand til at skrive så folk bliver fanget af ens sproglige evner. Valget er dit.

Du kan skrive om alt lige fra madlavning og pasning af dyr, til computerguides og bilanmeldelser. Du kan lave en blog om brætspil eller tantramassage, og du kan sågar bruge din blog som en personlige dagbog. Mulighederne er uendelige og det er kun fantasien, der sætter grænser for dig.

Blogging kan blive et job

Hvis du er virkelig god til at blogge, og hvis du blive ved med at prøve, så kan du faktisk tjene gode penge på at have en blog. Med reklamer, sponsorer og donationer kan man med tiden gøre sine blogs til sit job. Det er naturligvis op til en selv, om man vil gøre dette, men hvis man ønsker det, så er det da en lækker mulighed.

Så hvis du gerne vil have en blog så vent ikke længere, men opret den allerede i dag. Verden venter på dig.

Skriv en kommentar