Start småt ud, når du vil lave en webshop

Der er mange, der i tidens løb har forsøgt at få en webshop op at køre. Desværre har lige så mange ofte fejlet, hvilket har skræmt dem fra at forsøge igen. Den fejl som mange begår er, at de forventer øjeblikkelig succes. En iværksætter, der starter en lille webshop må meget hurtigt lære, at der ikke er nogen garantier. Jo der er en ting som kan siges med garanti og det er at det er hårdt arbejde. For det handler ikke blot om at købe et domæne, et webhotel og en bunke billige varer, som man håber at sælge til det dobbelte.

Prøv dig frem og lær af dine fejl

En testet og yndet metode, som kan anbefales til alle nye iværksættere er: Trail and error. Det vil sige at du skal lære af dine fejl. Hvis du har en ide, så afprøv den. Tag springet og se hvad der sker. Uanset resultatet, så er du blevet nogle erfaringer rigere. Måske også en del kroner fattigere, men lad ikke det skræmme dig, for du har studeret på den bedste skole der findes, nemlig den virkelige verden.

Lektionerne kan være hårde og ofte dyre, men hvis du sørger for at styre din økonomi fornuftigt, og lader være med at bruge det hele på en gang, kan du lave en del forsøg uden at ruinere dig selv.

De der for alvor ender i fedtefadet, er dem der låner store beløb for at komme hurtigt i gang, eller lokker andre til at investere i deres nyeste eventyr. De er underlagt et helt andet pres end, den der investere nogle få tusinde af en egne sparepenge. Penge som man kan undvære, men da helst vil have udbytte af.

 

Lav en plan for din virksomhed og følg den

Start ud med at vælge et navn til din forretning. Køb så domænet og et webhotel. Dette kan gøres meget billigt. Faktisk kan du hos UnoEuro få et webhotel for 1,25 Euro pr. måned. Det koster kun 15 Euro i oprettelse, så det må siges at være en beskeden udgift.

Så sætter du din lille webshop op og begynder at markedsføre den, via SEO og reklamer på de sociale medier. Det kan tage noget tid, men hvis du gør det ordentligt kan du godt regne med at du en dag når det fantastiske øjeblik, hvor det første salg går igennem.

Der er ikke nogen følelse helt som den, og netop fordi det ikke har kostet dig meget mere end en pizza, vil du for altid huske dette øjeblik. Det var starten på noget, der potentielt kan vokse sig stort og stærkt.

Det handler blot, at du bevarer overblikket og følger den plan som du lægger. Så kan din lille webshop være kimen til en stor forretning, og en fremtid hvor du er din egen herre og lever af dine egne forretninger.

Skriv en kommentar