Plads til at vokse

UnoEuro er det fortrukne webhotel hos mange iværksættere, der er ivrige efter at holde udgifterne nede. UnoEuro er Danmarks billigste webhotel, og har samtidig et fantastisk ry hos sine brugere, så det er ikke svært at forstå, hvorfor iværksætterne flokker til dette webhotel.

 

Drømmen om vækst

Iværksætteri er en livsstil og ikke noget, som man skal kaste sig ud i, hvis man ikke nyder det. Der vil for de fleste være rigtig mange timers arbejde med relativt lille løn indtil det hele er oppe at køre. For iværksættere, der brænder for livsstilen, gør dette imidlertid ikke noget. Alligevel er det drømmen om vækst, der går igen hos alle iværksættere, og det handler om at holde ambitionerne oppe, når man sidder i de sene nattetimer og kæmper med ens hjemmeside.

UnoEuro kender markedet og iværksætterne og ved derfor også, hvad de skal tilbyde for at lokke kunderne til. De har indset, at hvis man giver iværksætterne en hånd mens de er små, så er der også chancer for, at de bliver hængene, når de bliver store.

 

Flere domæner på samme webhotel

Iværksættere har ofte mange bolde i luften. I praksis betyder det, at de ofte har gange i flere projekter sideløbende og det betyder også flere hjemmesider.

Dette er én af tendenser, som UnoEuro har opfanget, og derfor tilbyder de at hoste flere domæner på samme webhotel. Dermed kan en iværksætter have flere domæner tilknyttet på samme hotel uden at skulle betale mere.

Med andre ord kan man få dækket alle sine behov indenfor hosting for under 10 kroner om måneden.

 

Masser af plads

Hvis der er én ting, som er vigtig for iværksætteren, så er det pladsen til at vokse. Der er mange forhindringer, som man skal udenom, og ens webhosting skal ikke være en ting, der begrænser en.

Dette har UnoEuro indset for længst, for prisen er ikke det eneste der er relevant for iværksættere. For 9,30 kroner om måneden fås 5 GB webplads til ens hjemmesider. I dette regnskab indgår der ikke e-mail og SQL-plads, som mange udbydere ellers medregner.

Dermed har iværksætteren en fremtidssikret webløsning, hvor det er nemt at komme i gang, og hvor man kan være i mange år frem. Senere hen er der mulighed for at opgradere til den professionelle løsning, men det er de færreste, som rent faktisk får brug for det.

Iværksætteri er på mange måder Danmarks fremtid, og alle har gavn af, at iværksættere får de bedste vilkår for trivsel.

Skriv en kommentar