Kom godt i gang med iværksætteri

Vi har alle forskellige forudsætninger for at være online. Uanset om du er førstegangskøber eller erfaren bruger af computere og diverse tablets, så gør Duka det nemt for dig benytte de mange platforme. Når du køber et produkt fra Duka, får du automatisk din helt egen IT-support i form af ubegrænset telefonisk vejledning og indbygget hjælp i programmerne. Du kan altså få hjælp til alle de tekniske udfordringer, der måtte opstå, uanset, hvor og hvornår behovet opstår. Derfor kan du også altid være sikker på, at dine enheder fungerer optimalt, og at du ikke skal bekymre dig om kryptiske fejlmeldinger og virus. Duka har flere forskellige serviceordninger, så du finder med sikkerhed også en, der passer dine ønsker og behov.

Foruden de tekniske udfordringer så hjælper kundeservice dig også med generel anvendelse af programmer, ligesom de også guider dig vedrørende private tjenester. Specielt hvis du ønsker at starte som iværksætter, kan der være et særligt behov for få passet på sine data. Duka passer sikkert på dine dokumenter, så du trygt kan koncentrere dig om andre vigtigheder i forbindelse med en eventuel stiftelse af et selskab. Du slipper altså for alt unødig teknisk besvær med en sådan serviceordning, hvor du altid er garanteret hurtig og effektiv hjælp, når det bliver nødvendigt. Du kan læse meget mere om dine muligheder for teknisk tryghed på www.dukapc.dk.

Så nemt er det at starte et anpartsselskab

Med en holdbar og kundevenlig serviceordning kan du trygt stifte dit eget selskab, og lige nu er et anpartsselskab en af de mest anvendte selskabsformer i Danmark. Oven i købet har det aldrig været nemmere at blive iværksætter. I stedet for den traditionelle måde, hvor man typisk gør brug af en advokat, giver Legal Desk større frihed til dig, der ønsker at starte et anpartsselskab. Hér har du nemlig mulighed for at lave dine egne juridiske dokumenter, og så får du konkrete vejledninger til, hvordan du gør dem gyldige. Læs mere om oprettelse af APS.

Der er mange fordele ved at have anpart i et selskab. Eksempelvis hæfter du kun for de penge, som du aktivt har investeret i et anpartsselskab, ligesom du også nemt kan overdrage forskellige anparter til en ny investor, hvis behovet opstår. Når du ønsker at oprette dit anpartsselskab med hjælp fra Legal Desk, får du værktøjerne til at komme godt i gang. Du får al den dokumentation, du skal bruge til stiftelsen af selskabet hos Legal Desk. Du udfylder og underskriver dokumenterne, og så er du sikkert i gang som iværksætter. Start nu!

 

 

Skriv en kommentar