Internettet er til for enhver

Det er en fantastisk tid at leve i. Vi der kan huske hvordan internettet kæmpede sig frem i midt-halvfemserne sidder nok ofte og klukker, når vi tænker på, hvordan man var ved at gå ud af vores gode skind, da man første gang tilsluttede et 56k modem, og efter et par minutters login med dertilhørende piven og fløjten fra modemmet, oplevede hastigheder, som man aldrig havde kendt mage til før. Det var jo en helt ny verden, hvor alle mulige informationer og oplevelser lå for ens fødder.

Endnu mere sjovt er det at opleve, hvordan man nu tager den slags for givet. Hvordan enhver, for mindre end det koster at købe en pizza, kan lave en hjemmeside og webshop på ganske få minutter. Det er blevet så brugervenligt, og samtidigt billigt at blive en del af internettet, at vi slet ikke kan få vores hoveder omkring det. Det er uvirkeligt.

I dag kan man næppe forstille sig, hvordan det var at have et begrænset antal Megabyte til rådighed hver måned. Hvor vildt det var, da man første gang hørte udtrykket flatrate, der betød, at man havde ubegrænsede mængder data til rådighed.

 

Kom selv i gang

Som sagt kan enhver sætte sit personlige præg på internettet i dag. Med de billige webhoteller, er det blevet så nemt som at klø sig i nakken. Det handler blot om at vælge det rigtige. Selv hvis man skulle være så uheldig at vælge den forkerte udbyder, så er udgiften ikke større, end man tænker ”øv da” og prøver igen.

Det betyder dog ikke at man ikke skal være forsigtigt, og man kan da lige så godt vælge det rigtige første gang i stedet for, at fodre de dårlige udbydere med penge.

Men hvad er så den rigtigt udbyder? UnoEuro er et rigtigt godt bud på et billigt webhotel, der er blevet meget populær i de senere år. Alene de mange positive anmeldelser taler for sig selv. Ellers kan du jo klikke her og se efter selv.

UnoEuro tilbyder forskellige pakker, som gør at man kan vælge den pakke, passer ens behov. Fælles for dem er at priserne er meget konkurrencedygtige. Desuden får man ved alle løsningerne webmail, deres gode kundeservice og en nem CMS i form af WordPress.

Med WordPress kan du have en hjemmeside oppe at køre i løbet af ganske få minutter, og du behøver ikke engang være specielt god til engelsk, da det mest foregår på dansk.

Som du kan, se er det blevet så nemt at komme i gang med webhoteller, hjemmesider og hosting, at enhver kan lære det. Selv yngre børn, er begyndt at lave hjemmesider i dag, så det kan kun få en til at gisne om, hvad fremtiden bringer.

Skriv en kommentar