Inspiration: Tips til effektivisering af virksomheden

Effektivisering er blevet et vaskeægte buzzword, som har fået og fortsat får stor opmærksomhed i både større og mindre virksomheder. I dag er der rig mulighed for at effektivisere forskellige arbejdsopgaver, hvilket vi i den grad kan takke den teknologiske udvikling for.

Det er et faktum, at der stiles højere krav til, hvordan virksomheder vælger at strukturere deres arbejde end førhen. Det er heldigvis en udfordring, som de fleste virksomheder formår at finde en god løsning på. Formår du at gribe det an på den rigtige måde, kan du skabe en mere velfungerende virksomhed med sorte tal på bundlinjen.

Fakturascanning

Selvom der er sket meget inden for den teknologiske udvikling, er der fortsat mange leverandører, som vælger at sende papirfakturaer via posten. Det er fuldt ud tilladt, men det er svært at komme uden om, at papirfakturaer fører til ekstra arbejdstimer. Du kan heldigvis glæde dig over, at det er muligt at registrere data og information på en nem måde.

Når du i fremtiden modtager en faktura med posten, kan du nemt og hurtigt scanne den ind i et system, så du sparer en masse administrativt arbejde. Lyder det som sød musik i dine ører, så anvend fakturascanning fra Ibistic A/S. Det er lige så nemt, som det lyder.

Digitalt regnskabsprogram

Skal det være nemt for dig at oprette fakturaer, bogføre virksomhedskøb, udarbejde regnskaber og oprette kontakter, så skal du benytte dig af et digitalt regnskabsprogram. Der findes mange gratis regnskabsprogrammer, men det er typisk muligt at få adgang til alle vigtige funktioner ved at betale en mindre sum penge hver måned.

Forstår du at bruge et regnskabsprogram, kan du måske helt slippe for at hyre en bogholder. Det kan altså hurtigt betale sig at købe adgang til et regnskabsprogram, så hvorfor ikke undersøge mulighederne og vælge et program, som stemmer overens med dine krav?

 

Diverse softwareløsninger

Der findes adskillige tusinde softwareløsninger, så du har naturligvis ingen mulighed for at kende til alle eksisterende løsninger. Du bør dog kende til de mest anvendelige softwareløsninger med udgangspunkt i din virksomheds behov.

IntraNote A/S er kendt for at udvikle løsninger, som effektiviserer arbejdsgange, sikrer forretningsprocesser og optimerer vidensdeling. Løsningerne er henvendt til mellemstore virksomheder såvel som globale koncerner. Du kan læse om de forskellige løsninger på www.intranote.dk. Dokumenthåndtering, kontraktstyring og projekthåndtering er blot nogle af de løsninger, der står i høj kurs for tiden. Du kan blive meget klogere på løsningerne ved at kontakte virksomheden telefonisk eller pr. e-mail.

Skriv en kommentar