Er blogging noget for dig?

Hvad er en blog? Er det ikke mest noget for IT-nørder, der bruger dem til at fortælle om de nyeste gadgets og andet teknisk sjov? Nej slet ikke.

Blogging er et fænomen, der er blevet helt utroligt populært i de senere år. Næsten alle i dag har eller har haft en blog. Det interessante ved at have en blog, er at man kan skrive lige hvad der passer en og dele det med verden. Man kan nærmest se på en blog, som en form for online dagbog, som man så lader andre læse. Det betyder dog ikke, at man skal krænge sit hjerte ud og skrive om alt det negative, der tynger en i hverdagen. Medmindre det er hvad man har lyst til.

 

Skriv hvad du vil

Der er ikke nogen, der kan fortælle dig, hvad du kan skrive på din blog, men hvis du gerne vil være succesfuld, bør du nok overveje, om du interesserer nogen med det du skriver. Når det så er sagt, hvis du ønsker lave en blog om din kat, så gør du bare det. Du kan poste alle de billeder af katten der sover, som du overhovedet kunne ønske dig. At den så nok vil blive ret populær, er en helt anden ting. Internettet har noget for katte i disse år, så katte videoer og blogs med katte er hverdagskost.

Der er dukket er utal af blogs op med opskrifter, guides til et sundere liv, havetips og meget mere. Der er ingen grænser for, hvad du kan finde, hvis du bare gider lede efter det.

 

Men det er jo så svært den slags

Nonsens. Det har aldrig nogensinde været nemmere at lave sin egen blog. Det behøver ikke engang at koste noget som helst. Internettet vrimler med gratis sider, hvor du nemt og hurtigt kan sætte din egen blog op. Du kan vælge mellem en masse gratis temaer og layouts, så du kan finde en stil der passer til det, du ønsker at komme ud med.

Det behøver ikke engang være noget der kun fyldes med tekst. Billeder og videoer, kan du uploade, så let som ingenting. Både fra din pc og din mobiltelefon. Det betyder at du kan passe din blog, hvor end du befinder dig. S har du set noget sjovt, eller føler du lige behovet for at dele en oplevelse med verden, så har du altid muligheden ved hånden.

Derfor kan du få et ganske kort svar på spørgsmålet: Er blogging noget for mig?

Ja det er det. Blogging er noget for enhver, det gælder også dig. Så bare kom i gang.

Skriv en kommentar